Ο Γιάννης Παχάκης υποψήφιος με τον Ηλία Λυγερό

Ο γνωστός μαιευτήρας- γυναικολόγος του Ηρακλείου, Γιάννης Παχάκης, λένε οι πληροφορίες, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό των “Ενεργών Πολιτών” του Ηλία Λυγερού. Ο Γιάννης Παχάκης, γνωστός αριστερός πολίτης του Ηρακλείου, ήταν από τους πρώτους γιατρούς που εντάχθηκαν στο ΕΣΥ, με την έναρξη του θεσμού, και επί χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

Η επιστημονική του επάρκεια αλλά και η κοινωνική του παρουσία τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει στην Κρήτη εδώ και δεκαετίες.

Πριν από 10 μήνες το όνομά του και πάλι ταυτίστηκε με την έννοια της προσήλωσης στο καθήκον και τον Άνθρωπο, όταν υπέστη έμφραγμα την ώρα που χειρουργούσε και αρνήθηκε να εγκαταλείψει την ασθενή του πριν ολοκληρώσει την επέμβαση! Ο γιατρός συνέχισε την επέμβαση και μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι έκανε και το τελευταίο ράμμα μεταφέρθηκε με φορείο στο ασθενοφόρο και κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική.

Πλέον είναι καλά στην υγεία του, έχει επιστρέψει στην ιατρική και τώρα και στα κοινωνικά δρώμενα του Ηρακλείου.

Δείτε επίσης

Μάθημα αλτρουισμού από τον γιατρό του Ηρακλείου Γιάννη Παχάκη: Έπαθε έμφραγμα στο χειρουργείο αλλά ολοκλήρωσε την επέμβαση!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί